Trainingen zomer 2018 en winterseizoen 2018-2019

Afgelopen zaterdag, 24 maart was de laatste les voor de zaterdaggroep van het winterseizoen 2017-2018. De wedstrijdgroepen hebben hun laatste lessen afgelopen zondag, maandag en woensdag gehad. We hebben een goed seizoen gedraaid met vele successen en leuke evenementen. Vele wedstrijden zijn verreden met goede scores, p.b.’s en mooie podiumplaatsen.

De K.S.S.O. show was een groot succes. Super knap dat alle leerlingen, met wat gezonde spanning, zo het ijs opstappen en in de spotlights gaan schaatsen!

We willen iedereen bedanken die meegeholpen hebben om de show voor te bereiden, op de avond mee te helpen, ouders en verzorgers en natuurlijk onze Sterren!

Vanaf woensdag, 4 april is er een mogelijkheid voor de basisklas om te trainen van 16.00 tot 17.00 uur. (diploma A tot en met D) Er zitten 15 lessen in dit zomerpakket. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Vanaf zaterdag, 14 april is er voor leerlingen vanaf diploma E en volwassenen (beginners en gevorderden) een trainingsmogelijkheid van 10.45 tot 11.45 uur.

Wil je van een plek verzekerd zijn voor het winterseizoen 2018-2019 kan je je nu al opgeven. De dagen en tijden zullen volgend seizoen dezelfde zijn als afgelopen winterseizoen.

Opgave en/of informatie: petra@windowseat.nl