Eindshow Kleine Sterren Stralen Ook 2018

Op zaterdagavond, 24 maart zal de Kleine Sterren Stralen Ook eindshow gehouden worden. De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort krijgt u informatie betreft tijden, kaarten, etc. Zet ‘m maar alvast in de agenda! www.ksso.nl

Ons thema is NETFLIX. De volgende films en series komen langs: Moana, Alice in Wonderland, Top Gun, The Pink Panther, Charlies Angels, Pretty Little Liars, Glee, Harry Potter, Legally Blonde, Call the Midwife, Pearl Harbor, Trolls, How to train your dragon, Men in Black…

 

Diplomaschaatsen en uitreiking:

Op zaterdagochtend, 10 maart is er diploma-schaatsen voor diegenen die op 27 januari niet aanwezig waren. Na de training (om 10.30 uur) is de diploma uitreiking voor iedereen die deelgenomen heeft op 27 januari en 10 maart in de ruimte bij de “oude ingang”.